SAMA Autisme Centrum gebruikt Zivver om veilig te mailen

De privacy van onze leerlingen, partners, relaties en medewerkers vinden wij erg belangrijk. Daarom gebruiken wij "Zivver" om mails met gevoelige informatie te versturen. Hiermee zorgen we dat deze informatie alleen door de juiste persoon of organisatie gelezen kan worden

Wat is Zivver?

Veilig mailen via Zivver is een veelgebruikte dienst in de gezondheidszorg, bij juridische firma’s en overheidsinstanties. Zivver is een Nederlands bedrijf dat makkelijke manieren heeft om berichten met gevoelige inhoud zoals persoonsgegevens, dossiers of andere informatie die je veilig wilt versturen. Door het gebruik van Zivver voldoen we aan de privacywetgeving.

Mailen naar SAMA Autisme Centrum met Zivver

Heb je gevoelige informatie die je met ons wilt delen over bijvoorbeeld onze leerlingen? Dan vragen wij je de mail veilig te versturen met een tool als Zivver. Via de onderstaande button kan jij of jouw organisatie de mail veilig versturen.

Geef wijzigingen in jouw e-mailadres en telefoonnummer aan ons door!  

Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of mobiele telefoonnummer zo snel mogelijk aan SAMA Autisme Centrum doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Je kunt ons via de mentor van jouw kind op de hoogte stellen van wijzigingen.

Vragen of hulp nodig?  

Heb je problemen met het openen van een e-mailbericht? Neem dan contact op met de afzender van het bericht of via de mail info@samaautismecentrum.nl. Meer informatie over het gebruik van Zivver vind je op de website van Zivver.